Slutspurt inför valet med #RÖSTRÄTT

Projektet Rösträtt verkar i Stockholm, Göteborg och Malmö för att öka utrikes födda kvinnors politiska engagemang och valdeltagande. Inför valets slutspurt arrangeras flera aktiviteter i de olika städerna. Alla aktiviteter är gratis. STOCKHOLM Valdialog med fokus på utrikes födda kvinnor 23 augusti kl. 15:00 – 17:30 Norrtullsgatan 45 RIksförbundet Internationella

Glad sommar!

Nu är det dags för oss på Sveriges Kvinnolobby att pusta ut efter Almedalsveckan. Vi vill rikta ett stort tack till alla som medverkat och bidragit till våra seminarier och alla som bjudit in oss till sina evenemang. Vi vill också tacka alla besökare som kommit och lyssnat, ställt frågor

KVINNORÖRELSEN TAR PLATS I ALMEDALEN

Kvinnorörelsen tar stor plats på årets politikervecka i Almedalen. Tillsammans ser vi till att jämställdhet och kvinnors rättigheter blir viktiga frågor i valrörelsen. Läs mer om Sveriges Kvinnolobbys och våra medlemmars aktiviteter!

Nytt manifest: Inkludera kvinnohandel i SRHR-politiken!

Sveriges Kvinnolobby lanserar ett manifest för en feministisk definition av kvinnors sexuella och reproduktiva hälsa och rättigheter, SRHR!

Gertrud Åström utsedd till hedersdoktor vid Luleå tekniska universitet

Sveriges Kvinnolobbys tidigare ordförande Gertrud Åström har blivit utsedd till hedersdoktor vid Luleå tekniska universitet.