Nu släpps biljetter till Mänskliga Rättighetsdagarna!

Nu släpps biljetterna till Mänskliga Rättighetsdagarna som hålls i Malmö i november. Temat för i år är ”Det handlar om dina rättigheter!” och bokar du din biljett nu får du extra stor boka tidigt-rabatt!

Fram till den 30 juni ges 30 procent rabatt på biljetterna för privatpersoner, ideella organisationer, lärare, myndigheter och företag. Som vanligt är det förmånliga priser för studenter, ungdomar upp till 20 år, arbetslösa och pensionärer.

Om årets tema: Det handlar om dina rättigheter!

Mänskliga rättigheter ska gälla alla alltid – men vilka är rättigheterna? Hur påverkar de dig i vardagen? Hur får du reda på dina rättigheter? Idag får civilsamhället och aktivister rycka in när staten brister i sitt ansvar att tillgodose de mänskliga rättigheterna. Hur påverkar det möjligheten för människor att få sina rättigheter uppfyllda och vad händer med ansvarsutkrävandet? I en tid när många är på flykt riskerar asylrätten att hotas. Hur kan den skyddas?

Under Mänskliga Rättighetsdagarna 2016 kommer en rad rättigheter såsom exempelvis rätten till bostad, hälsa, utbildning och asylrätt att diskuteras. Vilka metoder kan användas för att förverkliga dem och vilka är utmaningarna? Vilka goda exempel finns det lokalt och globalt och vad kan vi lära av varandra?

Läs mer om Kvinnolobbyns arbete med MR-dagarna här.

Mer information om biljettpriser här.