Feministiskt Forum i Stockholm

Den 9 maj är det dags för Feministiskt Forum på ABF-huset i Stockholm. Det bjuds på runt 45 programpunkter och massor med spännande samtal. Sveriges Kvinnolobby håller seminarium om surrogatmödraskap.

Under tio år har Feministiskt Forum arrangerats för att skapa feministisk debatt, utveckla strategier och därmed bidragit till samhällsförändring. Organisationer och privatpersoner står bakom de drygt 45 programpunkter som behandlar frågor om var feminismen är på väg och vad kan den förändra. Kom och diskutera vilka utmaningar vi inför och vilka strategier vi lärt oss fungerar bäst.

Sveriges Kvinnolobby arrangerar ett samtal om surrogatmödraskap ur feministiska, koloniala och klassmässiga perspektiv. Johanna Langhorst, Kajsa Ekis Ekman, Johanna Gondouin och Lisa Wool-Rim Sjöblom medverkar. Välkommen till Z-salen kl. 13-14.15. Läs mer här.

Dessutom medverkar vår ordförande Clara Berglund i Varken Hora eller Kuvads seminarium ”Spräck myten om kvinnans mödomshinna” och i Ung Vänsters seminarium ”Ska vi bli gamla tillsammans?”.

Håll utkik här för senaste nytt och programuppdateringar.