Maktsalongen startar fem lokala nätverk

Under hösten 2015 startar Maktsalongen fem lokala nätverk runt om i Sverige för dig som är kvinna och engagerad på lokal eller regional nivå i en organisation, förening eller nätverk. Nätverk som passar alla som vill bli en del av Maktsalongens gemenskap och systerskap!

Att vara en del av ett nätverk gör att en inte behöver känna sig så ensam i de utmaningar som en möter i sitt engagemang eller uppdrag. En får träffa andra som gör liknande saker som en själv och som fattar hur det är att vara engagerad eller ledare i en organisation/förening/nätverk. Det blir en enorm styrka. Förutom att en får träffa massa coola kvinnor som delar ens engagemang så får en också i Maktsalongens nätverk träffa och lyssna till inspirerande föreläsare som berättar om sitt ledarskap eller föreläser om spännande ämnen.

Nätverken kickar igång med uppstartsträffar i Umeå, Göteborg, Växjö, Stockholm och Malmö enligt tiderna nedan:

10 oktober i Umeå – På träffen föreläser Ulrika Sedell, författare av boken Bortom glastaket och Sofia Brändström, en av grundarna av Maktsalongen som arbetar som kommunikationschef på SSU.

24 oktober i Göteborg – På träffen föreläser Rossana Dinamarca (V) och Janine Alm Ericson (MP) som båda är riksdagsledamöter.

7 november i Växjö – På träffen föreläser Ulrika Sedell.

14 november i Stockholm – På träffen föreläser Ulrika Sedell och Aida Hadzialic (S) som är gymnasie- och kunskapslyftsminister och Sveriges yngsta minister någonsin.

28 november i Malmö – På träffen föreläser Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) som är kommunstyrelsens ordförande i Malmö och Ulrika Sedell.

Besök Maktsalongens hemsida för mer information.