Sveriges kvinnolobby SKL

anlita oss!

Anlita oss för att göra jämställdhetsgranskningar, hålla i utbildningar eller arrangera temadagar. Vårt konsultbolag Forum Jämställdhet AB har mångårig erfarenhet av jämställdhetsintegrering, jämställdhetsbudgetering och systematiskt jämställdhetsarbete i privat, offentlig och ideell sektor.

Våra experter hjälper dig att bygga in jämställdhet i organisationer, verksamheter och beslut. Då bidrar jämställdhetsperspektivet till att förbättra er ordinarie verksamhet, istället för att bli ett sidoprojekt. Vi arbetar interaktivt, praktiskt och beaktar andra perspektiv och maktordningar.

För att boka en utbildning eller få mer info, kontakta info@forumjamstalldhet.se eller 08-33 52 47. Vi tar fram förslag anpassade efter behov.

Tips! Under hösten 2021 erbjuder vi Jämställdhetsbudgetering som en onlineutbildning i tre delar. Håll utkik på vår hemsida!

Alla utbildningar kan genomföras på plats eller digitalt, beroende vad som passar er bäst.

Nedan hittar du våra utbildningspaket.

Samtliga utbildningar erbjuds genom Forum Jämställdhet AB, ett konsultbolag som ägs av Sveriges Kvinnolobby och som årligen arrangerar Sveriges största jämställdhetskonferens Forum Jämställdhet.