Sveriges Kvinnolobby och Forum Jämställdhet söker administratör / ekonomiansvarig

Nu söker vi en erfaren administratör för ekonomihantering och löpande administration samt administration för vår nationella konferens Forum Jämställdhet. Välkommen med din ansökan!

Sveriges Kvinnolobby är en ideell paraplyorganisation som verkar för att integrera ett jämställdhetsperspektiv i alla politiska, ekonomiska och sociala sammanhang. Forum Jämställdhet är Sveriges största jämställdhetskonferens och genomförs 31 januari-1 februari 2017 i Örebro. Konferensen lockar cirka 1000 deltagare och vänder sig till personer som arbetar med jämställdhet inom offentlig och privat sektor.

Mer om tjänsten
Rollen som administratör och ekonomiansvarig innebär ansvar för allt praktiskt arbete med att boka resor åt talare och utställare samt ha kontakt med konferensanläggningen kring praktiska förberedelser. Du kommer även att ansvara för att uppdatera hemsida och sociala medier, bokningssystem och utskick med information till deltagare. En del av tjänsten utgörs också av ekonomiskt ansvar i form av bokföring, löneutbetalningar och fakturering. Utöver löpande bokföring ingår arbete med bokslut och ekonomisk redovisning av projekt. Administratören kommer att jobba nära konferensens projektledare.

Tjänsten är placerad på Sveriges Kvinnolobbys kansli i Stockholm, resor i regionen kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning, erfarenhet av bokföring och ekonomiredovisning. Vi tror att du har minst tre års arbetslivserfarenhet som ekonom, ekonomiassistent eller administratör. Vi ser även att du har grundläggande kunskap om sociala medier och erfarenhet av att skriva texter för webb. Erfarenhet av att organisera större möten och events är meriterande.

Tillträde och omfattning
Tjänsten är visstidsanställning på heltid fram till 28 februari 2017. Tillträde så snart som möjligt. Från och med 21 augusti kommer vi att börja kalla kandidater till intervju.

Skicka CV och personligt brev till: clara.berglund@sverigeskvinnolobby.se

Mer om oss
Sveriges Kvinnolobby är en partipolitiskt obunden och ideellt verksam paraplyorganisation för svensk kvinnorörelse. Under paraplyet finns 45 medlemsorganisationer som arbetar för att stärka kvinnors position i samhället. Organisationen vilar på feministisk grund och verkar för kvinnors fulla mänskliga rättigheter.