Är du vår nya organisationssekreterare?

Sveriges Kvinnolobby söker en organisationssekreterare till kansliet i Stockholm med tillträde 1 oktober. Tjänsten är ett heltidsvikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. Välkommen med din ansökan senast den 13 september.

Sveriges Kvinnolobby är en ideell paraplyorganisation som verkar för att integrera ett feministiskt perspektiv i alla politiska, ekonomiska och sociala sammanhang. Vi representerar 45 kvinnoorganisationer och arbetar för att påverka beslutsfattare och makthavare.

Som organisationssekreterare samordnar du det dagliga arbetet på kansliet och är ett stöd för styrelse och ordförande. Arbetet innefattar bland annat administration, ekonomi, medlemsfrågor, vårt medlemskap i European Women’s Lobby, kommunikation och verksamhetsutveckling. Du kommer att ansvara för arbetsutskotts-, styrelse- och medlemsmöten och hålla kontakt med bidragsgivare och revisorer. Hos oss får du vara med och påverka samhället i mer jämställd riktning!

Vi söker dig som
Är noggrann, strukturerad och trivs med administrativa uppgifter.
Har erfarenhet av arbete inom föreningsliv/ideell verksamhet, gärna i kvinnorörelsen.
Är engagerad och intresserad av kvinnors mänskliga rättigheter.
Är van vid självständigt arbete.
Kan uttrycka dig väl i skrift (främst svenska, men även engelska).
Erfarenhet av arbete med kommunikation och sociala medier är meriterande.
Erfarenhet av ekonomi, bokföring och redovisning är meriterande.

Detaljer
Tjänsten är ett vikariat på 6 månader på heltid på kansliet i Stockholm. Möjlighet till förlängning finns.
Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse.
Visst kvälls- och helgarbete ingår i tjänsten.

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande. Välkommen med CV och personligt brev snarast möjligt, dock senast 13 september, till: info@sverigeskvinnolobby.se.

Vill du veta mer?
Programansvarig Stéphanie Thögersen: 072-853 35 89 / 08-33 52 47
E-post: stephanie.thogersen@sverigeskvinnolobby.se

Om Sveriges Kvinnolobby
Sveriges Kvinnolobby är en partipolitiskt obunden och ideellt verksam paraplyorganisation för svensk kvinnorörelse. Under paraplyet finns 45 medlemsorganisationer som arbetar för att stärka kvinnors position i samhället. Organisationen vilar på feministisk grund och verkar för kvinnors fulla mänskliga rättigheter. Läs mer här.