Teskedorden kartlägger rasistiska strukturer!

Datum 04 dec 2020 - 18 dec 2020

Belys rasism genom att delta i Teskedsordens enkätundersökning för dig som anställd inom civilsamhället!

Teskedsorden genomför ett ettårigt projekt (med hopp om förlängning till ett andra år) med stöd från MUCF där vi kartlägger rasistiska strukturer inom civilsamhällesbranschen som kommer sammanställas i en rapport som publiceras sommaren 2021. De kommer under våren bjuda in till nätverksträffar för att som projektet heter- Bredda Branschen!

Förutom intervjuer som kommer genomföras i januari och februari så sprider organisationen just nu en enkätundersökning som de vill ska nå personer som är anställda inom det civila samhället och som riskerar utsättas för rasism.

Har du suttit i lunchrummet och känt hur samtalet gick från att vara trevligt till att återspegla rasistiska tankemönster hos dina kollegor? Riskerar du att utsättas för rasism och är anställd i civilsamhället? Delta i enkätundersökningen som ligger till grund för den rapport som Teskedsorden tar fram.

Enkäten finns här: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=v-BHRSJ3qEm62jgR2-UFuf0B-WG0LPxGgxaoeuTTxCdURVlNTFJDTjI1OUFSNFlSWDRMUVVEOVJVVS4u

 

Läs mer om Bredda Branschen här: https://teskedsorden.se/bredda-branschen/