Utbildning i jämställdhetsbudgetering

Datum 08 nov 2019

Tid 10:00 - 15:00

Plats Postmusem

Address Gamla Stan

Behöver du fördjupade kunskaper i jämställdhetsbudgetering?

Den 8 november anordnar Forum Jämställdhet en fördjupande heldagsutbildning i Stockholm om jämställdhetsbudgetering för att på riktigt uppnå jämställda verksamheter.

Plats: Postmuseum, Gamla Stan

Dag: 8 november

Tid: 10:00 – 15:00

Pris per deltagare: 3900kr (inkl. lunch och fika)

Frågor: Kontakta info@forumjamstalldhet.se

Anmäl dig här senast den 25 oktober (anmälan är bindande)

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som är intresserad av att få fördjupad kunskap i jämställdhetsbudgetering, exempelvis du som jobbar på en kommun eller en region och som är exempelvis ekonomichef, ekonomiansvarig, verksamhetsutvecklare, jämställdhetsstrateg eller controller.

Vad innehåller utbildningsdagen?

I utbildningsdagen utgår vi från riktiga case från olika kommunbudgetar. Vi kommer att gå igenom hela processen, från analys och målformulering till åtgärder och uppföljning.

Vilka håller i utbildningen?

Vi på Forum Jämställdhet är experter på jämställdhetsbudgetering. Varje år på årets största jämställdhetskonferens Forum Jämställdhet håller vi i ett mycket uppskattat utbildningspass om jämställdhetsbudgetering. Vi har också genomfört skräddarsydda utbildningar hos flera kommuner. Utbildningen den 8 november blir ett fördjupningstillfälle för att verkligen hinna gå in på djupet när det kommer till metoder såväl som åtgärder.

Vad får du med dig från utbildningen?

Du kommer att få med dig fördjupad kunskap om hur man praktiskt jobbar med jämställdhetsbudgetering, från start till mål. Du kommer att få utrymme att själv prova på att analysera delar av en budget ur ett jämställdhetsperspektiv och ta fram åtgärdsförslag. Det gör att du kommer kunna sätta igång med din egen budget så fort du kommer tillbaka till din verksamhet!

Forum Jämställdhet är en del av Sveriges Kvinnolobby. Läs mer här.