Volontärer sökes till Sveriges största jämställdhetskonferens!

Forum Jämställdhet söker volontärer till 2018 års konferens i Karlstad den 6 till den 7 februari!

Vi söker dig som är ansvarsfull, serviceinriktad och bra på att arbeta i team. Vi ser gärna att du har ett intresse för jämställdhetsfrågor.

Som volontär kommer ditt ansvar vara att se till att programmet flyter på som det ska. Du kommer att stationeras inom något/några av följande områden: salsvärd, utställarvärd, registrering och/eller ansvar för det öppna programmet tillsammans med en eller flera andra volontärer. Du kommer att arbeta på ett rullande schema och kontinuerligt byta av med dina volontärkollegor.

Som volontär får du ta del av vårt spännande program med en mängd intressanta talare. Se hela programmet här. Efter konferensens slut kommer du att få ett arbetsintyg.

Vi ser med fördel att du bor i Karlstad med omnejd, då vi dessvärre inte har möjlighet att erbjuda logi. Däremot så ingår lunch och fika vid konferensens båda dagar.

Skicka gärna CV och kort personligt brev där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av uppdraget som volontär på Forum Jämställdhet. Skicka din ansökan så snart som möjligt,  till info@forumjamstalldhet.se. Rekrytering sker löpande. Några frågor? Tveka inte att höra av dig!

Vi ser fram emot din ansökan!