Webinar om Jämställd ekonomi med Soroptimisterna

Datum 02 jun 2021

Tid 19:00 - 20:00

Den 2 juni arrangerar Soroptimisterna en online-föreläsning om Jämställd ekonomi, där bland annat Emma Persson från Länsförsäkringar medverkar och presenterar deras rapport om Ekonomisk jämställdhet.

Föreläsningen är gratis och öppen för alla! Du anmäler dig för att få inloggnings-uppgifter till mötet, som kommer hållas över Zoom.
Välkommen!

Vi vet att kvinnors lön ligger efter männens men finns det fler faktorer som man bör ha insikt om när det gäller privatekonomin?

Emma Persson från Länsförsäkringar presenterar deras rapport om Ekonomisk jämställdhet, och vi får veta hur viktigt det är med en jämställd plånbok och hur man kan spara till ett frihetskapital. Detta är en föreläsning som är kopplat till fokusområdet ”Empowerment”, där Soroptimisterna bland annat lyfter fram vikten av kvinnors ekonomiska självständighet.
Arrangör är Sverigeklubben inom Soroptimist Sweden, medlemsorganisation hos Sveriges Kvinnolobby.
Soroptimist International är en av världens största partipolitiskt och religiöst obundna kvinnoorganisationer. Genom ett starkt nätverk av yrkesverksamma kvinnor, bidrar vi till att stärka kvinnans ställning globalt, nationellt och lokalt.