Winnet Skåne söker en projektledare

Winnet Skåne söker en Projektledare/Processledare till projektet Jämställdhetsverkstan som ska samla aktörer från civilsamhällets organisationer i medskapande verkstäder. Sök senast 30 juni.

Projektet Jämställdhetsverkstan har fokus på att gå från ord till handling, att omsätta teoretisk kunskap in i praktiken, för att skapa jämställdhet varje dag. I Jämställdhetsverkstan kommer deltagarna att nå kunskap till nya vägar för att uppnå jämställdhet i sina respektive verksamheter. Verkstäderna är ett forum för att diskutera möjligheter, utmaningar och hinder för en jämställd utveckling i organisationernas verksamheter.

I din roll som projektledare har du övergripande ansvar för projektet som helhet, det innebär att du är ansvarig för såväl verkstädernas genomförande och innehåll, som administration, rapportering, viss ekonomi och uppföljning.

Winnet Skåne söker dig som har:

  • Högskoleutbildning på minst kandidatnivå i genusvetenskap, eller motsvarande
  • Dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete med jämställdhetsintegrering och jämställdhetsmetoder
  • Dokumenterad erfarenhet av processledning i förändringsarbete
  • Förståelse för den idéburna sektorns villkor
  • Viss förståelse för regionala utvecklingsfrågor

Anställningen är en allmän visstidsanställning under projekttiden 1 augusti 2016-31 maj 2017. Tjänstgöringsgraden är 80 %.

Skicka din ansökan till Winnet Skåne på skane@winnet.se senast den 30 juni. Har du frågor är du välkommen att maila eller ringa Matilda Andersson, verksamhetsutvecklare, på 0707-82 74 12.

Läs mer här.